OVER IK ZAG HET

Sandra Berkenpas in actieDe persoon achter IK ZAG HET - Fotografie is Sandra Berkenpas, geboren in 1977 en woonachtig in Harlingen.

De passie voor fotografie begon al op jonge leeftijd, toen ik als klein meisje van mijn ouders een oude camera kreeg waarmee ik vele foto's maakte. In die camera ging nog een filmcassette, er moesten aparte flitsblokjes op en het resultaat waren toen nog vierkante foto's. Vanwege mijn voorliefde voor paarden, waren de foto's dan ook meestal paard gerelateerd.

Later ben ik foto's gaan maken met wegwerpcamera's, simpele compact camera's, vrij simpele digitale camera's en zelfs met de camera's van mobiele telefoons (Sony Ericsson K750i en K800i). Dit waren wederom veel paard gerelateerde foto's en huis- tuin- en keukenkiekjes.

In September 2007 ben ik begonnen met het fotograferen met een spiegelreflexcamera. Dit was een Canon EOS 350D, waar ik tot Augustus 2009 al mijn foto's mee maakte. In September 2009 heb ik de overstap gemaakt naar een Canon EOS 50D, waarmee ik nog steeds veelvuldig fotografeer. In Mei 2012 is daar ook nog een Canon EOS 7D aan toegevoegd. 
Webwinkel IK ZAG HET - Fotografie
Ik ben op vele gebieden inzetbaar. Of het nu gaat om sportwedstrijden, paardenfotografie, huisdierenfotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie, evenementen, partijen en nog veel meer. Ik draai er mijn hand niet voor om.
In 2010 heb ik met veel succes voor woning corporatie Elkien een groot deel van hun huurwoningen gefotografeerd.

Naast het fotograferen richt ik mijzelf ook nog op de verkoop van fotostudio materiaal. Dit gebeurt in mijn webwinkel.

Sinds Juni 2009 is IK ZAG HET - Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkzaam als ZZP'er.