INFO VOOR ORGANISATIE'S


IK ZAG HET - FotografieSinds 2008 fotografeert IK ZAG HET - Fotografie met succes een breed scala aan evenementen.
Hierbij kunt u denken aan sportevenementen (paardensport, wielersport, voetbal, hardlopen etc.), keuringen/shows, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten en nog veel meer.

Na afloop van een evenement worden alle gemaakte foto's gepubliceerd op onze website, waarna iedereen in alle rust de gemaakte foto's thuis kan bekijken en vrijblijvend een bestelling kan plaatsen. Indien gewenst is het mogelijk om de gemaakte foto's van uw evenement met een wachtwoord te beveiligen, zodat u de privacy van uw bezoekers/deelnemers kunt waarborgen.

Ook is er een mogelijkheid om tijdens uw evenement vrijwel direct de gemaakte foto's te bekijken en eventueel af te laten drukken. Wij beschikken over een fotoprinter die foto's afdrukt op fotolabkwaliteit t/m A3+ formaat. Bezoekers kunnen de gemaakte foto's op hun gemak bekijken op 2 monitoren. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst zal deze naar wens worden afgedrukt en kan de klant binnen enkele minuten de foto's in ontvangst nemen. Hiervoor hebben wij het volgende nodig: Overdekte, droge ruimte (minimaal 3 x 2 meter), Tafel (minimaal 2 x 1 meter), 4 stoelen en stroomvoorziening.IK ZAG HET - Fotografie

Wij stellen na afloop van het evenement 15 digitale bestanden (600 x 400 pixels) beschikbaar welke u kunt gebruiken op uw website, ter promotie van uw evenement. Deze foto's worden allen voorzien van een klein copyright en mogen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Wanneer u foto's nodig heeft voor andere promotionele doeleinden, neemt u dan contact met ons op.

Met feesten en partijen is er ook de mogelijkheid om een complete fotostudio te plaatsen met diverse achtergronden. Hiervoor is een overdekte, droge ruimte nodig van ca. 4 x 4 meter en stroomvoorziening. In combinatie met het direct afdrukken moet u rekenen op een ruimte van ca. 5 x 5 meter en stroomvoorziening. 

Wilt u dat wij ook op uw evenement komen fotograferen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.